Hurtownia
UWAGA!!! Strona hurtowa wyłącznie dla klientów hurtowych.
Klient idywidualny-TU kliknij: www.helifarmzdrowie.pl
MICROVEN fee zawiera wyciąg ze świeżych kiełków Miłorzębu dwuklapowego, wyciąg z pączków Leszczyny pospolitej, wyciąg ze świeżych kiełków Borówki czarnej.
Projekt etykiety w języku polskim
Fito Embrio Estratti
MICROVEN fee
SUPLEMENT DIETY przeznaczony do rozcieńczenia
Płyn
Składniki:
Wyciąg ze świeżych kiełków Miłorzębu dwuklapowego, wyciąg z pączków Leszczyny pospolitej,
wyciąg ze świeżych kiełków Borówki czarnej, woda, gliceryna roślinna, alkohol (30%).
Butelka 15 ml z kroplomierzem
Zawartość składnika w porcji jednostkowej i dziennej:
Porcja jednostkowa 5 kropli zawiera:
wyciąg ze świeżych kiełków Miłorzębu dwuklapowego 4,16 mg,
wyciąg ze świeżych pączków Leszczyny pospolitej4,16 mg
wyciąg ze świeżych kiełków Borówki czarnej 4,16 mg
Porcja dzienna 15 kropli zawiera:
wyciąg ze świeżych kiełków Miłorzębu dwuklapowego 12,5 mg,
wyciąg ze świeżych pączków Leszczyny pospolitej 12,5 mg
wyciąg ze świeżych kiełków Borówki czarnej 12,5 mg
Porcjowanie: pić 1 raz dziennie. Należy rozpuścić 5-15 kropli płynu w 250ml wody.
Ostrzeżenie:
w przypadku przyjmowania leków przeciwzakrzepowych lub leków hamujących agregacje płytek
przed przyjęciem produktu MICROVEN fee należy zasięgnąć porady lekarza.
Nie zaleca się stosowania produktu w okresie ciąży i karmienia piersią.
Nie przekraczać zalecanej porcji w ciągu dnia.
Suplement diety. Nie może być substytutem zróżnicowanej diety.
Najlepiej spożyć przed datą wskazaną na opakowaniu.
Numer partii podany na opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie używać, jeśli pieczęć ochronna zakrętki jest uszkodzona.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w ciemnym i suchym miejscu.
Producent: LTL S.A. - PAE Gadderscheier
L4984 SANEM – GD GD Luxemburg
Importer: Ce.M.O.N Srl, Viale Gramsci 16, 80122 Napoli (Italia) www.cemon.eu
Dystrybutor w Polsce: Helifarm sp. z o.o., Cynkowa 49 B , 95-200 Piątkowisko (Polska)
www.helifarm.pl
Produkt zgłoszony w GIS pod: GIS-ŻP-SD-4230-02337/KC/13 w trybie art.29 ust.1 Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.Nr.171,poz.1225)