Hurtownia
UWAGA!!! Strona hurtowa wyłącznie dla klientów hurtowych.
Klient idywidualny-TU kliknij: www.helifarmzdrowie.pl
Polygemma 11
Wątroba-oczyszczanie
SUPLEMENT DIETY
Składniki: 100g zawiera:
wyciąg z pączków Leszczyny pospolitej (Corylus avellana) MG (1:20) - 15g
wyciąg z młodych pędów Jałowca pospolitego (Juniperus communis) MG (1:20) -10g
wyciąg z młodych pędów Rozmarynu lekarskiego (Rosmarinus officinalis) MG (1:20) - 5g
Składniki mieszaniny ekstrahującej:
etanol (rozpuszczalnik ekstrakcyjny - E1510) – 15% vol.
glicerol (rozpuszczalnik ekstrakcyjny- E422) - 45 %
Butelka 50 ml z kieliszkiem do porcjowania
Zawartość składników w porcji jednostkowej i dziennej:
Nazwa składnika / Porcja jednostkowa /Porcja dzienna
wyciąg z pączków Leszczyny pospolitej / 0,3g / 0,9g
wyciąg z młodych pędów Jałowca pospolitego / 0,2g/ 0,6g
wyciąg z młodych pędów Rozmarynu lekarskiego /0,1,0 /0,3g
Porcjowanie:
Dorośli: 2 ml 2-3 razy dziennie, rozcieńczyć w małej ilości wody i należy pić na 20 minut przed posiłkiem przez co najmniej dwa miesiące. Stosować 1-2 miesiące z możliwością powtórzenia.
Ostrzeżenie:
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości lub uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Nie zalecane jest stosowanie w czasie ciąży i karmienia piersią.
Nie podawać osobom uzależnionym od alkoholu.
Nie należy stosować po godzinie 18 z powodu działania stymulującego na mózg.
Nie przekraczać zalecanej porcji w ciągu dnia.
Suplement diety. Nie może być substytutem zróżnicowanej diety.
Najlepiej spożyć przed datą wskazaną na opakowaniu.
Numer partii podany na opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie używać, jeśli pieczęć ochronna zakrętki jest uszkodzona.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w ciemnym i suchym miejscu.
Produkt opalizuje! Przed użyciem wstrząsnąć!
Producent:
S.C PLANTEXTRAKT S.R.L.
407059 Radaia
Okręg Cluj
Rumunia
Dystrybutor w Polsce:
Helifarm sp. z o.o.
św. Rocha 1
95-200 Pabianice
www.helifarm.pl
Produkt zgłoszony do GIS-ŻP-SD-4230-02805/KC/15 w trybie art.29 ust.1 Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 201 Nr.136,poz.914, nr.182, poz.1228 i Nr 230, poz. 1511)