Hurtownia
UWAGA!!! Strona hurtowa wyłącznie dla klientów hurtowych.
Klient idywidualny-TU kliknij: www.helifarmzdrowie.pl
TONIC fee zawiera wyciąg ze świeżych pączków Dębu szypułkowego, wyciąg z pączków Porzeczki czarnej, wyciag ze świeżych kiełków Mamutowca olbrzymiego.
Etykieta produktu:
Fito Embrio Estratti
TONIC fee
SUPLEMENT DIETY przeznaczony do rozcieńczenia
Płyn
Składniki:
Wyciąg z pączków Dębu szypułkowego, Wyciąg z pączków Porzeczki czarnej, Wyciąg ze
świeżych kiełków Mamutowca olbrzymiego, woda, gliceryna roślinna, alkohol (30%).
Butelka 15 ml z kroplomierzem
Stężenie 5%
Zawartość składnika w porcji jednostkowej i dziennej:
Porcja jednostkowa 5 kropli zawiera:
wyciąg ze świeżych pączków Dębu szypułkowego 4,16 mg
wyciąg ze świeżych pączków Porzeczki czarnej 4,16 mg
wyciąg ze świeżych kiełków Mamutowca olbrzymiego 4,16 mg
Porcja dzienna 15 kropli:
wyciąg ze świeżych pączków Dębu szypułkowego 12,5 mg,
wyciąg ze świeżych pączków Porzeczki czarnej 12,5 mg
wyciąg ze świeżych kiełków mamutowca olbrzymiego 12,5 mg
Porcjowanie: pić 1 raz dziennie. Należy rozpuścić 5-15 kropli płynu w 250ml wody.
Ostrzeżenie:
Z dostępnych danych naukowych wynika, iż stosowanie preparatu TONIC fee nie jest zalecane
osobom z nadwrażliwością na wyciąg z pączków Dębu szypułkowego. Zgodnie z monografią WHO
spożywanie tego składnika jest przeciwskazane w przypadku nadwrażliwości na tę substancję
czynną.
Nie przekraczać zalecanej porcji w ciągu dnia.
Suplement diety. Nie może być substytutem zróżnicowanej diety.
Najlepiej spożyć przed datą wskazaną na opakowaniu.
Numer partii podany na opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie używać, jeśli pieczęć ochronna zakrętki jest uszkodzona.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w ciemnym i suchym miejscu.
Producent: LTL S.A. - PAE Gadderscheier
L4984 SANEM – GD GD Luxembourg
Importer: Ce.M.O.N Srl, Viale Gramsci 16, 80122 Napoli (Italia) www.cemon.eu
Dystrybutor w Polsce: Helifarm sp. z o.o., św. Rocha 1 , 95-200 Pabianice (Polska)
www.helifarm.pl
Produkt zgłoszony w GIS pod: GIS-ŻP-SD-4230-03854/KC/13 w trybie art.29 ust.1 Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.Nr.171,poz.1225)